Over ons


We streven naar een lange duurzame relatie met de klant.

Bij ons ben je geen nummer.  Je krijgt een persoonlijke, rechtstreekse benadering. Je dossier wordt niet doorgegeven van de ene dossierbeheerder aan de volgende; elke dossier wordt door de zaakvoeder zelf opgevolgd.


Flexibiliteit, maatwerk en directe communicatie zijn onze sterke punten.

De voordelen van een klein kantoor. We maken graag tijd voor je, nemen je serieus als je belt of mailt met een dringende vraag en proberen je met elk probleem waar je als ondernemer of vrije beroeper mee wordt geconfronteerd verder te helpen.

We werken niet vóór een klant, we werken samen met een klant.

Natuurlijk ligt een duidelijke opdracht aan de basis van onze werkzaamheden. Maar de manier waarop we die opdracht invullen onderscheidt ons. We voeren niet enkel een opdracht uit, wij werken samen met een klant. Dat maakt dat we in ons kennismakinggesprek niet alleen de inhoudelijke kant van het dossier zullen doornemen maar ook de samenwerking en de relatie zullen toelichten. Pas als die verwachtingen over en weer duidelijk zijn én voor beiden comfortabel aanvoelen starten we de samenwerking.

Je boekhouding is accuraat en verzorgd.

We besteden jaarlijks vele uren aan beroepsmatige bijscholing en investeren flink in het vergroten en actueel houden onze kennis. Daardoor kunnen we je, in een complexe fiscale omgeving met continu veranderende spelregels, bijstaan met grondige kennis van zaken. Daarnaast maken wij op regelmatige basis gebruik van ons professionele netwerk en werken we samen met andere specialisten waaronder bedrijfsrevisoren, advocaten en notarissen.